Match fem,nu mot Vattjoms IK där man till slut vinner matchen med uddamålet 3-2 inprickat av Sandra Lindgren med knappt en minut kvar av matchen.Första vinsten för säsongen som i de första fyra omgångarna gått trögt med fyra förluster nu kom första vinsten.
(Amanda Larson två mål idag)
Jemtland IB-Vattjoms IK 3-2(0-0,1-1,2-1) Skottstatistik 29-11(8-4,10-3,11-4)
En första period som kändes som inget lag ville förlora samt nerverna satt utanför tröjorna många felpass från båda lagen jämnt men efter halva första så går spelet mer och mer över till hemmalaget som håller i matchen igenom.
(Trångt,trångt framför målet)
Det är mycket trångt framför resp målvakt som plockar de bollar som kommer på mål som ”plockpotatis” det är alltid en fot,ben,klubba eller annan kroppsdel som styr bort/stoppar bollen eller går åt totalt fel håll men det beror mycket på för mycket folk på liten yta.En mållös första.
(1-0)
Det tar ända till minut 15 (andra perioden)i ett powerplay som Amanda Larson laddar bössan och 1-0 är ett faktum pass från Isabell Rud. Dagens speaker hinner inte med att annonsera målskytten innan det är kvitterat,olycklig boll på foten och Madelene Roos hinner inte att ta bollen vid stolpen,självmål och det tog bara 30 sekunder efter Jemtlands ledningsmål,lite surt att kvitteringen kommer så raskt på ett ledningsmål.Inget skönspel denna eftermiddag men betydligt mer kamp genomsyrar matchen.
(2-1)
Nytt powerplay och andra kanten så blir det en repris på 1-0 målet,nu går bollen upp i krysset 2-1.Allt eller inget för gästerna   missat uppspel från Jemtlands back,två mot en och inte missar Elisabeth Dalenius 2-2.Timeout hemmalaget där Vattjom går för seger ,full gas men det straffar sig när Sandra Lindgren nyper bollen framför målet vänder och drar in 3-2 målet.Sandra klart snabbast av alla på planen,fanns ett kontringsläge där hon enkelt springer i från sin back,ja lite bättre bollar att jobba på så kommer det mycket mer mål från den klubban för backarna kommer inte att hänga med när hon drar i gång.
(Sandra Lindgren kollar protokollet,bara att sätta sig på utvisningsbänken,fel tröjnr registerat)
När man ska skriva in målet så uppdagas det att Sandra står för Nr 12 men på ryggen står det 27…bara till att sätta sig på utvisningsbänken,lite klantigt att man inte kollar av att det är rätt,nu får Vattjom chansen plockar egen målvakt,fyra mot sex men tur för hemmalaget så kommer det inte någon kvittering utan Jemtland vinner med uddamålet 3-2,men tänk om det har kommit en kvittering på grund av ett ledarfel att inte kolla att resp spelare har rätt nummer i protokollet.

9 visitors online now
5 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 35 at 12:03 am UTC
This month: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
This year: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
All time: 149 at 05-09-2017 03:47 pm UTC