Simon Sundström som nu som bekant återfinns i Team Thorengruppen i SSL,fick starta i Umeå City IBK har nu fått chansen men resultatmässigt så ligger laget på nedflyttningsplats(allsvenskan) nio poäng till säkrat kontrakt i SSL.

Filip Bergman killen från Skåne som flyttade upp till Jämtland, där han va med att ta Höllviken till SSL,blev en kort återresa för att känna på SSL som varit hans mål i många år.Malmö FBC/Höllviken IBF/Jemtland IB/Granlo BK,återfinns nu i Fränsta IBK (Herr Utveckling B)Va tydligen på väg till Hudik/Björkberg men det blev inget av detta.
Jessika Eriksson; (29 Södra Storsjöbygden IBK/Frösö IF/Jemtland IB/KAIS/Mora IBK.Nytändning när hon flyttade till Karlstad IBK,gjorde nog bästa säsong där i fjol.Kom med i landslaget men inte till VM som gick i Dec månad.Karlstad kom till SM slutspel förra säsongen men nu går det tungt, plats 10 i tabellen,två poäng till slutspelsplats just nu.
Malin Lundquist; som flyttade med Jessika Eriksson till Mora och gick innebandygymnasiet tillsammans. Jemtland IB/KAIS/Mora/Jemtland IB/KAIS/Mora/Hässelby/Stenhagens KK/Kais/Mora. Laget ligger på en andra plats i SSL vinst i dag mot Täby så passerar man Pixbo med två poäng,Malin kommer definitivt spela SM kval i vår och en SM final finns klart inom räckhåll.
Cecilia Bäckvall; Krokom IBK/Meri IBK/Frösö IF/Jemtland IB/Sala Silverstaden. Cecilia återfinns nu i dag i Hofors IBK i Damer Div 1 GUD.

IBZ har letat flera namn men det är inte lätt att veta vilka som fortfarande är aktiva,Klara Secher tidigare Jemtland IB skadade sig,började om i Örnsköldsvik flyttade till Stockholm och senast 2015 så spelade hon i Stenhagens KK men har nog lämnat sporten.

Ja hur går det för övriga lag då Granlo BK SSL med bröderna Samulsson ramlade ner till Allsvenskan och det ser inte bra ut utan det kan bli degradering igen nu till Div1 om man inte vänder trenden.Härnösand och Bollnäs Div1 denna säsong.
Bollnäs ser ut att klara kontraktet men Härnösand ramlar nog tillbaka till tvåan. Klockarbergets damer klivet upp till Allsvenska men det blir respass direkt. IBF Frösön ramlar inte ur Div 2 men det återstår att se vad som händer med laget efter denna säsong.Jemtland IB har tagit nytag och leder Div2 om man får möjligheten att ta steget upp återstår att se,de äldre gardet vill nog spela Div1,de yngre förmågorna har växt otroligt mycket genom en bra genomslussning upp till a laget men är dom mogna för ett trappsteg till..
Jemtland´s damer fick inte en bra start men tuggar på, samma gäller här vad händer nästa säsong.

10 visitors online now
5 guests, 5 bots, 0 members
Max visitors today: 35 at 12:03 am UTC
This month: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
This year: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
All time: 149 at 05-09-2017 03:47 pm UTC