Vi startade IBZ för att vara ett komplement till resp förenings hemsida för att spegla innebandyn från våran synvinkel. Länet är stort, från Gäddede-Sveg så är det 41 mil och snabbaste vägen med bil ca 5 timmar. Samt ytan är hela 49341 km2 stort.

Senare tid så har förening efter förening lagt ner och endast ett damlag finns på seniornivå. Herrlagen har även minskat. Nu hajar man till om man ser någon som kommer med sin klubba i ett fodral över axeln, vi vet att det finns många ungdomar som spelar den sport som vi i IBZ älskar men mycket sker i det tysta. Sveriges damlag är i full fart med VM där man har fem raka VM guld och det sjätte är inte omöjligt. Media har inte direkt varit med när det gäller den vita bollen, numer i länet så kan det blixtra till men som oftast är det en robot som ritat ner någonting om matchen.

Sporten är större i vissa delar av landet men naturligtvis så har man ett eller två lag i SSL tex Jönköping. Vissa webbsidor saknar fliken ”innebandy” tyvärr så fick vi lägga ner ”eget referat” pga spam. Vi vill gärna förmedla vad som händer mellan Gäddede-Sveg och naturligtvis har vi velat varit med men avstånden..

Hemsidor är inte lätt, för att vara med så krävs uppdateringar annars så försvinner många läsare, surfat runt lite och det är material som är många år bakåt i tiden, det senaste är att Gunnar Palm är tillbaka i Jemtland IB. IBZ sträcker ut handen om ni vill ha något publicerat med text/bild från någon cup/sammandrag etc. Ni hittar oss under ”kontakt” eller så kan ni nå oss via våran facebook grupp.
Mvh IBZ

9 visitors online now
5 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 35 at 12:03 am UTC
This month: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
This year: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
All time: 149 at 05-09-2017 03:47 pm UTC