(Arkivbild #3 Andreas Hedman)
Målsättningen att vinna serien fixade vi, trots hårt motstånd mot en jättebra juniorlag från JIB, mkt roligt att se. Tycker ändå att efter dom 3 första så har vi höjt oss rejält och varit det tyngsta och mest effektiva laget i serien (vilket vi ska va givetvis) (Andreas

Nyckelmatcher under säsongen är naturligtvis dom mot JIB som i långa stunder har fört spelet på ett imponerande sätt mot oss. Mkt imponerad över deras rull. Tycker vi gör säsongens bästa period i 3:e perioden sista matchen mot just JIB, då dom inte skapar någonting förutom någon chans som kommer på misstag från vår sida.

Säsongens mest stabila insats var förra helgen borta mot Backe, trots deras extremt svårspelade hemmaplan var det aldrig något snack om saken. Faktum är att Backe fick ett mål som aldrig var inne samt att vi fick ett mål bortdömt, helt felaktigt. Vi har även lyckats med Målsättningen att dom sex juniorer vi flyttade upp fick starta varje match.

Målsättningen att ha en träningsgrupp på 20-25 personer har vi inte fixat fullt ut men vi avslutar säsongen med ett gäng träningar där vi varit 20 utespelare och 2 målvakter. Vi har flyttat ännu fler från yngre leden bla Simon Söderholm som idag gjorde senior-debut med den äran, 12 år gammal.

Avslutningsvis så vill jag lyfta fram 2 personer lite extra en junior och en senior: Elias Holm, back , har gått framåt något alldeles fruktansvärt under säsongen, mycket roligt att se. En ny Mattias Ramstedt för dom som kommer ihåg han! Jonas Odelberg, otroligt lojal, en jävla bössa, stenhårt arbetande pådrivare som ger allt på alla träningar och matcher.

// Andreas Hedman Brunflo FK Innebandy.
 

9 visitors online now
5 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 35 at 12:03 am UTC
This month: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
This year: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
All time: 149 at 05-09-2017 03:47 pm UTC