Idag så bytte man motståndare IBFF tog emot Wallviks IK, en första som slutar 2-2 där gästerna gör matchens första mål och i ett väntade powerplay för hemmalaget gör Olle Damander-Ivarsson inget misstag från passet genom slottet från Fredrik Dahlin. 1-2 för gästerna som är nära att få två måls överläge men stolpen räddar Frösön från den kallduschen. 2-2 Christer Eriksson  samt även ett friläge samt nu har gästerna flyt, bollen klockrent i ribban.


En första period som inte visade upp innebandy utan mest kamp och i närkamperna så smäller det högt från klubborna som ständigt slås på från båda håll. Trångt/Trångt över hela planen och inte mycket till spel visades upp från resp lag. Mest förvånade att det inte gick av ett antal klubbor.

En andra som påminner om den första där till slut domarna kallar till sig resp lagkapten för att försöka få bort slagen på klubborna för spelet blir lidande ges ingen möjlighet att rulla boll och skapa fina chanser till mål för båda lagen,spelförstörelse på hög nivå.

(Friläge Fredrik Dahlin som rundar och lägger lätt in bollen).

Tre bollar i nätet för hemmalaget som leder rättvist med 6-2 och det ser ut som att Frösön ska stänga butiken för denna eftermiddag i Fyrvalla Sporthall som definitivt inte är publikvänlig,ett 30 tal åskådare som hittat hit. Gästerna ger inte upp, luktar reducering som kommer till slut 6-3 samt 6-4 samt målvakts byte för gästerna, men i slutet av den andra så släcks lampan för Wallvik när Mikael Sjögren/Ola Stjernen på tio sekunder gör både 7-4 samt 8-4.

Den sista perioden blir en transportsträcka för hemmalaget, för två mål till där matchen slutar rättvist med 10-4. Sista perioden klart mest sevärd där man från båda lagen tillåter att spela innebandy nu är slagen som bortblåsta. Avslutningsvis blir det en trevlig sista period för de fåtal som letat sig till Fyrvalla som lämpar sig mycket bra som tränings arena med det gamla golvet samt sargen från Östersunds Sporthall men inte som publik är denna hall bra.

Mål för gästerna.10-4 målet samt mer bilder kommer på IBZ facebook grupp.

9 visitors online now
5 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 35 at 12:03 am UTC
This month: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
This year: 102 at 02-24-2018 10:22 pm UTC
All time: 149 at 05-09-2017 03:47 pm UTC